Receptas / Belgas Saison V
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 57.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 14.3 | |
Vyšnios šaldytos | 200.2 | 1.000 | 14.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.3 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 12.0 | 90 |
Pastabos
50C 10min
63c 90min
72C 20min
78C 15min
63c 90min
72C 20min
78C 15min
elis
2016 m. Gegužės 13 d.