Receptas / Belle IV
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsen salyklas | 4.0 | 3.970 | 72.8 | |
Munich Dark salyklas | 25.0 | 1.080 | 19.8 | |
Medus | 2.0 | 0.220 | 4.0 | |
Nesalykliniai kviečiai | 3.0 | 0.180 | 3.3 | |
5.450 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Belle Saison | 12.0 | 80 |
Pastabos
Vanduo čiaupo + 5 g gipso, 3 g CaCl. Salinimui 24 ml, tekinimui 23 ml 20% fosforo r.
Verdant pridėti 17 ml fosforo r., kad pH gauti apie 5,1-5,2.
Salinimas:
45-55 - 12 min.,
55-64 - 11 min.,
64 - 30 min.,
100% dekokcija, keliam iki 73 - 20 min.,
keliam iki 77, tekinam.
Verdant pridėti 17 ml fosforo r., kad pH gauti apie 5,1-5,2.
Salinimas:
45-55 - 12 min.,
55-64 - 11 min.,
64 - 30 min.,
100% dekokcija, keliam iki 73 - 20 min.,
keliam iki 77, tekinam.
vidmantas
2015 m. Gruodžio 1 d.Peckelis
2015 m. Gruodžio 1 d.