Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.013
ABV:
5.7 %
IBU:
29
EBC:
20
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 3.500
BEST Munich salyklas 15.5 0.500
CaraMunich salyklas 120.5 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 25 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

65-67C - 120 min
78C - 10 min

Komentarai

  • Peckelis

    2016 m. Kovo 25 d.
    Virime pasitvarkyk OG, o ir recepto pilnatvei mielės nepakenktų...
  • D-11

    2016 m. Kovo 25 d.
    ta prasme, pasitvarkyti OG?
  • Peckelis

    2016 m. Kovo 25 d.
    pačiu tikruoju būdu. 80,9 OG yra žiaurus
  • domaso

    2016 m. Kovo 26 d.
    Šito puslapio viršuj, virš recepto yra "Virimai" – ten pas tave OG nurodytas 1.600 (ko gero turėjai omenyje 1.060).
    Jei būtų 1.600, tai tavo alus gautųsi ~60% stiprumo :-)
Prisijungę aludariai