Receptas / Vivaldi - Spring
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 11 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
51
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.94
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 87.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 8.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.250 | 4.3 | |
5.750 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Peckelis
2016 m. Kovo 29 d.AJ
2016 m. Kovo 30 d.Peckelis
2016 m. Kovo 30 d.AJ
2016 m. Kovo 30 d.Bus pasivartymas visiem salyklams prie 50 C, dribsnių perpus ir salinsiu atskiram puode, po to į bendrą prie 66 C. Buteliuką rezervuoju tau ir neprašant :))
Peckelis
2016 m. Kovo 30 d.Esi praviręs daug puikių alų ir turi savo galvą beigi matymą. Tavo pirminis variantas gal tik turėjo tikimybę būti papildomai miglotas dėl dribsniuose nesuskaidytų gliukanų ir "neaplaužytų" ilgagrandinių baltymų. Ir gal FG būtų stojęs 1-1.5 Plato anksčiau, nei norėtųsi. Tačiau tai nereiškia, kad alus nebūtų puikus. Taip kad... rezervacija priimama ;)