Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.004
ABV:
7.4 %
IBU:
34
EBC:
15
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Parodyk ką gali 2016

    2016 m. gruodžio 10 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Moterų vertinimo komisija
    Surinkti taškai: 20.40

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen salyklas 4.0 5.300
BEST Munich salyklas 15.5 0.700
Nesalykliniai kviečiai 3.0 0.400
Crystal malt 130.6 0.250
      6.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pacific Gem 14.2 15 60
Pacific Gem 14.2 15 30
Pacific Gem 14.2 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Belgian Saison 70.0 93

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.
Putino uogos 1.5 kg Pirminei fermentacijai 5 d.
Granatai 1.5 kg Pirminei fermentacijai 5 d.

Pastabos

RO, ir visas apačioj briedas :)
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=TDKCKG7
Salinimas
40C - 40 min.,
50C - 10 min.,
61C - 10 min.,
72C - 80 min.,
77C - tekinam
Baigiantis fermentacijai (2.5 Plato), perpilti į du skirtingus fermenterius ir pridėt į vieną granatus, į kitą -putinus.

Komentarai

  • Giords

    2016 m. Spalio 22 d.
    O su nesalykliniais kviečiais atskira salinimo ceremonija, ar su visais bendrai?
  • Peckelis

    2016 m. Spalio 23 d.  
    Visa ceremonija yra 40C fazė viskam, kurios nenaudoju, jei nesalyklinių priedų recepte nėra daugiau 3-4%. Šitame recepte tokia kaip riba - reikia/nereikia, bet padariau.
  • AntaKalnietis

    2016 m. Spalio 28 d.
    Fazė tai fazė, alia ir pavadinimas labai gražus :)
Prisijungę aludariai