Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.4 %
IBU:
31
EBC:
9
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.200
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.250
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 85 90
Hallertau Mittelfruh 3.5 50 0
      135  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 12.0 83

Pastabos

18.5 l vandens
55˚C – 15 min
62˚C – 30 min
72˚C – 30 min
Pasiruošti 15 l 80˚C vandens tekinimui
78˚C – 15 min ir tekinimas
Prisijungę aludariai