Receptų vertinimai
-
Ragavimo data: 2020 m. gruodžio 14 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 8 / 10 Malonus karamelės skonis.
VikKukKar CitStG 189
-
Ragavimo data: 2020 m. rugsėjo 16 d. Virimo autorius: Zhiniukas Bendras įvertinimas: 9 / 10
Stipruolis
-
Ragavimo data: 2020 m. gegužės 8 d. Virimo autorius: AndriusK Bendras įvertinimas: 9 / 10 Spėliojau, iš kar tas kartumas, kol nepamačiau recepte imbiero. Puiki tamsaus gintaro spalva, įdomus poskonis, Turėjau garbės suragauti paskutinį buteliuką. Įdomu, koks jis būtų po dar kokio pusmečio.
-
Ragavimo data: 2020 m. gegužės 1 d. Virimo autorius: AJ Bendras įvertinimas: 10 / 10 6.9% labai skanu! Pilna mango net nesijaucia kad stiprus!
MoSaiC IPA
-
Ragavimo data: 2020 m. balandžio 26 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 9 / 10 Tamsaus gintaro spalva, švelnus karamelės skonis. Ragautas paskutinis butelis.
CekKvt Cit BE256
-
Ragavimo data: 2020 m. vasario 22 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 8 / 10 Lengvai jaučias karamelė.
CekKukKar Cit 189
-
Ragavimo data: 2019 m. gruodžio 9 d. Virimo autorius: mindusas Bendras įvertinimas: 8 / 10 Per saldus, reiktu zemesnej temp salinti
Margarita Gose II
-
Ragavimo data: 2019 m. lapkričio 16 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 9 / 10 Alkoholio nesijaučia, puikus švelnus aromatas ir geras skonis.
CekKar Cit M76
-
Ragavimo data: 2019 m. spalio 27 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 9 / 10 Labai patiko.
CekKviKar Cit M76
-
Ragavimo data: 2019 m. birželio 6 d. Virimo autorius: AndriusK Bendras įvertinimas: 8 / 10 Lenvai jaučiasi kažkokia rūgštelė. Labai neblogas.
Rammstein - Deutschland
-
Ragavimo data: 2019 m. gegužės 29 d. Virimo autorius: Peckelis Bendras įvertinimas: 10 / 10
-
Ragavimo data: 2019 m. vasario 8 d. Virimo autorius: Madsysas Bendras įvertinimas: 10 / 10
MoSaiC IPA
-
Ragavimo data: 2018 m. rugsėjo 19 d. Virimo autorius: Peckelis Bendras įvertinimas: 10 / 10 Geri abu variantai - tiek su imbieru, tiek be.
Alus vertas didelės nuodėmės.
-
Ragavimo data: 2018 m. balandžio 15 d. Virimo autorius: liniux999 Bendras įvertinimas: 5 / 10
-
Ragavimo data: 2018 m. balandžio 15 d. Virimo autorius: liniux999 Bendras įvertinimas: 1 / 10 7
2018 pirmas
-
Ragavimo data: 2018 m. kovo 18 d. Virimo autorius: Petrambijus Bendras įvertinimas: 10 / 10
Lietuvoje paklydęs škotas
-
Ragavimo data: 2018 m. sausio 5 d. Virimo autorius: Peckelis Bendras įvertinimas: 10 / 10 Ačiū už šį kūrinį.Teko susipažinti per teisėjavimą "Aludarių Tautė 2017m".
Kiek prisimenu paliko aiškų ,tikslų,švarų ,etaloninį pilsą.Nekilo abejonių ,kad eis aukštai šis alus.Pagaliau ne tik tai stautai pradėjo brautis į viršūnęs. Daugiau tokių egzempliorių! Mielieji daugiau darom lagerių,užteks ciklintis ant stautų :) Dar sykį AČIŪ .
Pacų rūsio VI
-
Ragavimo data: 2018 m. sausio 2 d. Virimo autorius: Petrambijus Aromatas: 10 / 10 Labai geras jaučiasi apynių ir salyklos aromatas toks stipriai suderintas, tarpusavyje labai dera.
Išvaizda: 5 / 5 Spalva ideali, man pasirodė tokia į raudonumą.
Skonis: 10 / 10 Apie skoni... tai iš visų kuriuos gėriau man skaniausias :), pilnas, užbaigtas, švarus, lengvas.
Gomurys: 5 / 5 Nežinau ką prašyti, gomurys gerai :D
Bendras įspūdis: 20 / 20 Žiauriai skanus alus, receptas topų viršūnėje, išsisaugojau ir būtinai kada išvirsim.
Bendras įvertinimas: 50 / 50
Hiustono Antanas 2
-
Ragavimo data: 2018 m. sausio 1 d. Virimo autorius: Bitininkas Aromatas: 10 / 10 Jaučiasi kvietinis salyklas, vyno prieskoniai
Išvaizda: 5 / 5 Kaip ir pridera kvietiniui drumstokas, puta greit nepradingsta
Skonis: 10 / 10 Kaip toks silpnas pakankamai apynių ir skonio, lieka ir poskonis, ne vandeningas. Salinimą žiūrint turėtų būti saldesnis, bet yra rūgštokas.
Gomurys: 5 / 5 Gazo pakankamai, alkoholio nesijaučia. Būtų įdomu palyginti su bealkoholiniais :)
Bendras įspūdis: 20 / 20 Labai gerai ant pagirių vietoje giros :D
Subalansuotai gavosi apyniai, jei ne, būtų daugiau limonadas. Bet visumoje yra alus.Bendras įvertinimas: 50 / 50
7.0
Kadangi neturiu kito ESB su kuriuo galėčiau palyginti šį, degustuodamas pradedu prieiti prie išvados, jog šiame recepte daugoka rudo salyklo / naudotas karamelelinis salyklas per tamsus - jaučiu daugiau skrudėsio, nei manau turėtų būti tokio stiliaus aluje. Kartumo galėtų būti daugiau, bet tai ne recepto kaltė - šį didelį kiekį apynių viriau palyginus mažame maišelyje. Labai geriamas.