Receptų vertinimai
#2 2023 Ruduo
-
Ragavimo data: 2023 m. rugpjūčio 29 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 10 / 10
#1 2021 Corona Midus
-
Ragavimo data: 2023 m. gegužės 25 d. Virimo autorius: Kaisalus Aromatas: 9 / 10 Išvaizda: 5 / 5 Skonis: 10 / 10 Gomurys: 5 / 5 Bendras įspūdis: 20 / 20 Bendras įvertinimas: 49 / 50
Bartzabel Black IPA
-
Ragavimo data: 2022 m. lapkričio 27 d. Virimo autorius: kaladuks Bendras įvertinimas: 7 / 10 Perdaug apyniuotas, norėjosi kvapnesnio, ateityje naudosiu kitokius apynius.
Rudenelis
-
Ragavimo data: 2022 m. spalio 10 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 8 / 10 Jaučiasi karamelinis saldumas
PalMunKv MozSaz 3470
-
Ragavimo data: 2022 m. birželio 17 d. Virimo autorius: Dalius Bendras įvertinimas: 8 / 10 Vuo
NEIPAv5
-
Ragavimo data: 2022 m. vasario 20 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 7 / 10 Beveik pirmas kartas, pasiteisino labiau skrudinta duona
#3 2022 Antrokas gerą girą gėrė
-
Ragavimo data: 2022 m. vasario 20 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 7 / 10 Kaip pirmam bandymui tai visai ir nieko, yra kur tobulėti
#2 2022 Geri vyrai geroj girioj gerą girą gėrė
-
Ragavimo data: 2022 m. vasario 18 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 9 / 10
#5 2021 Corona Moliūgas
-
Ragavimo data: 2021 m. gruodžio 12 d. Virimo autorius: Kaisalus Bendras įvertinimas: 9 / 10
Hefeweizen Will
-
Ragavimo data: 2021 m. lapkričio 6 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 9 / 10
Pil KanApo Lag
-
Ragavimo data: 2021 m. kovo 29 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 10 / 10 Santykis vandens ir medaus l.geras
Medaus saldumas nejaučiamas / mielės l.geros
Kol midus jaunas sunku pasakyti kas bus po 1/2 m
Šiuo metu jaučiamas kadagio kvapas, kiti priedai dar neatsiskleidė bet užuomenų yra
#1 2021 Corona Midus
-
Ragavimo data: 2021 m. kovo 27 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 7 / 10 Karbonizacija tik po 1-2 sav.
1 sav. jautėsi saldumas
2 sav. jaučiasi kartumas,
Jautėsi IBU
Spalva
Purvinos link tamsios raudonos spalvos
Puta ilgai išliekanti, nėva visiškai balta
korbonizacija l.gera, nors naudota tik 8g/l
Kadangi buvo naudoti seni apyniai nebuvo tokio kvapo kaip iš šviežių
#2 2021 Corona Raudonis
-
Ragavimo data: 2021 m. kovo 27 d. Virimo autorius: mindex Bendras įvertinimas: 8 / 10 Pirmomis sav. buteliuose jautėsi saldumo kvapas kaip sausainių ar gliukozės,
Kartumos kaip ir ~38
Po mėn. buteliuose atsiskleidė prancūziško ąžuolo drožlės
Dar po pora sav. šis skonis nejaučiamas
Puta dėl geros korbonizacijos išlieka ilgai - šviesi,
Spalva link tamsaus raudonumo
ABV - nejaučiamas
#3 2021 Corona Raudonasis
-
Ragavimo data: 2021 m. kovo 27 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 3 / 10 Vaistų skonis,
PilKukKar SlaSap Lag
-
Ragavimo data: 2021 m. kovo 27 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 5 / 10 Kaip ir vaistų skonis.
PilKukKvtKar SlaSap 189
-
Ragavimo data: 2021 m. kovo 27 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 9 / 10 Neblogas kartumas.
Pil KanApo Lag
-
Ragavimo data: 2021 m. sausio 19 d. Virimo autorius: Zaibss Bendras įvertinimas: 8 / 10
American wheat
-
Ragavimo data: 2020 m. gruodžio 21 d. Virimo autorius: Domukas Bendras įvertinimas: 7 / 10 Kadangi neturiu kito ESB su kuriuo galėčiau palyginti šį, degustuodamas pradedu prieiti prie išvados, jog šiame recepte daugoka rudo salyklo / naudotas karamelelinis salyklas per tamsus - jaučiu daugiau skrudėsio, nei manau turėtų būti tokio stiliaus aluje. Kartumo galėtų būti daugiau, bet tai ne recepto kaltė - šį didelį kiekį apynių viriau palyginus mažame maišelyje. Labai geriamas.
ESB
-
Ragavimo data: 2020 m. gruodžio 14 d. Virimo autorius: Giords Bendras įvertinimas: 8 / 10 Malonus karamelės skonis.
8.0
Karbonizacija
po ~2 sav.
Mangrove Jack's M36 Liberty Bell Ale - menka (reikia ilgesnio išlaikymo)
Lallemand Danstar New England - l.gera