Receptas / Eisbock R1
Informacija
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas Viking malt | 4.8 | 4.200 | 50.0 | |
Čekiškas pilsner salyklas | 4.0 | 2.750 | 32.7 | |
Miuncheno salyklas | 20.0 | 0.700 | 8.3 | |
karamelinis salyklas Maltosa | 229.8 | 0.350 | 4.2 | |
BEST Melanoidin salyklas | 76.8 | 0.300 | 3.6 | |
TF Pale Chocolate | 632.5 | 0.100 | 1.2 | |
8.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 200.0 | 74 |
Pastabos
Aventinus weizen-eisbock
50C-15min
65C-60min
72C-20min
78C->out
verdam 90min.
po fermentacijos lauksiu šalčių
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/12774-uzsale-lede
sulaukiau naktį -10C
15l palikau nieko nekeitęs-bus Dunkelweizen
20l palaikiaiu per naktį šaltyje,gavau 7l ledo ir 13l Eisbock
7l ledo ištirpinau dadėjau 5g cukraus litrui užgazavimui ir išpilsčiau į butelius-gavosi kvietinio skonio su gražia puta mažai alkoholinis alus
50C-15min
65C-60min
72C-20min
78C->out
verdam 90min.
po fermentacijos lauksiu šalčių
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/12774-uzsale-lede
sulaukiau naktį -10C
15l palikau nieko nekeitęs-bus Dunkelweizen
20l palaikiaiu per naktį šaltyje,gavau 7l ledo ir 13l Eisbock
7l ledo ištirpinau dadėjau 5g cukraus litrui užgazavimui ir išpilsčiau į butelius-gavosi kvietinio skonio su gražia puta mažai alkoholinis alus