Informacija

Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 13 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.017
ABV:
6.3 %
IBU:
18
EBC:
27
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas Viking malt 4.8 4.200
Čekiškas pilsner salyklas 4.0 2.750
Miuncheno salyklas 20.0 0.700
karamelinis salyklas Maltosa 229.8 0.350
BEST Melanoidin salyklas 76.8 0.300
TF Pale Chocolate 632.5 0.100
      8.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
CTZ 18.0 10 60
Mt. Hood 6.0 50 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 200.0 74

Pastabos

Aventinus weizen-eisbock

50C-15min
65C-60min
72C-20min
78C->out
verdam 90min.
po fermentacijos lauksiu šalčių
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/12774-uzsale-lede
sulaukiau naktį -10C
15l palikau nieko nekeitęs-bus Dunkelweizen
20l palaikiaiu per naktį šaltyje,gavau 7l ledo ir 13l Eisbock
7l ledo ištirpinau dadėjau 5g cukraus litrui užgazavimui ir išpilsčiau į  butelius-gavosi kvietinio skonio su gražia puta mažai alkoholinis alus


Prisijungę aludariai