Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 3 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.014
ABV:
6.1 %
IBU:
32
EBC:
30
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Caramel Munich III salyklas 166.1 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.070
      6.370

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 17 60
Target 10.3 22 10
Target 10.3 12 5
      51  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentum Mobile FM601 Senalio mielės 30.0 77

Pastabos

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 23 L VANDENS

1. AUTO
 - TEMP: 42
 – POWER: 2500
 – TIMER: 15
    Beriami dribsniai
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO
 - TEMP: 52
 - TIMER: 15
    Beriami salyklai

3. AUTO
 - TEMP: 64
 - TIMER: 60
4. AUTO
 - TEMP: 68
 - TIMER: 30

5. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 78
 - TIMER: 15

PENKTO ŽINGSNIO METU, PASIEKUS TEMPERATŪRĄ, IŠKELTAS SALYKLAS PRAPLAUNAMAS 4 L 80˚ VANDENIU. TADA VĖL NULEIDŽIAMAS IR PAKAITINAMAS 5 MINUTES. TUOMET VĖL IŠKELIAMAS IR PRAPLAUNAMAS DAR 5 L VANDENS.

6. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900

7. TIMER 60 (HOP1)
SUDEDAMI PIRMI APYNIAI

7. TIMER: 15 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

8. TIMER: 10 (HOP3)
SUDEDAMI APYNIAI

9. TIMER: 5 (HOP4)
SUDEDAMI APYNIAI

10. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.
Prisijungę aludariai