Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 4 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.014
ABV:
7.3 %
IBU:
26
EBC:
68
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.500
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.550
Aroma 150.2 0.275
Special B 400.6 0.165
CaraAmber 60.0 0.165
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.165
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 901.4 0.110
      6.930

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 55 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 22 5
      77  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 13.0 80

Pastabos

ruda cukru deti viduryje virimo,

fermentacija kambario temperaturoje 20-23c.

Originalus receptas
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/3514-mano-dubbel
Prisijungę aludariai