Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugpjūčio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 22 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.011
ABV:
7.8 %
IBU:
22
EBC:
16
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 0.400
Aroma salyklas 150.5 0.250
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
Cukrus užgazavimui (netraukti į receptą) 0.0 0.130
      7.130

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 80 60
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M41 Belgian Ale 12.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Receptą padėjo kurti Tomas Sirtautas

23 litrai

52˚ – 15 min
63˚ - 80 min
68˚ – 15 min

Tekinti su 11 l 80˚ vandens
78˚ – 30 min

100˚ – 90 min
Apyniai – 60 min
Kerpena - 15 min

130 g cukraus užgazavimui
Prisijungę aludariai