Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 6 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
7
EBC:
12
IBU/OG:
0.11
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.800
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.450
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.450
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.250
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai apyniai 1.0 15 60
Laukiniai apyniai 1.0 15 50
Laukiniai apyniai 1.0 15 40
Laukiniai apyniai 1.0 15 30
Laukiniai apyniai 1.0 15 20
Laukiniai apyniai 1.0 15 10
Laukiniai apyniai 1.0 20 0
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kveik mielės III kartos 13.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 30.0 g Virimui 20 min.

Pastabos

Savaitgali ieškosiu apynių spurgų, tikslaus kiekio nežinau kol neturiu pačių apynių.

Radau apie 570 g. laukinių apynių spurgų miškelyje. Sudėjau visus į orkaitę, šiek tiek pradaręs prie +50c padžiovinti.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai