Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.014
ABV:
6.1 %
IBU:
25
EBC:
13
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale 6.0 2.000
Golden Promise Pale Ale 6.0 2.000
CaraPils 5.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 6.0 22 60
Bramling Cross (U.K.) 6.0 15 30
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 15
Bramling Cross (U.K.) 6.0 5 5
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 77

Pastabos

Airiška kerpena 5g - 10 min virimo.

Komentarai

  • konung

    2013 m. Vasario 5 d.
    Smalsu. Rezultatas teorinis ar praktinis? Su mauribrew nesitikėčiau 0,8 atenuacijos. Kiek bandžiau vis ~0,7 plaukioja.
  • ExDigi

    2013 m. Vasario 5 d.  
    Praktinis, nes Bramling Cross iš praėjusio virimo žiauriai patiko, noras yra tęsti įtraukiant sausainių ir IBU pradžiai 6 pakeliant.
    Tik ankstesniame buvo su Lallemand Danstar Windsor mielemis kurios 0,82 pasiekė. Šiam galvojau palikti, bet kažkaip skaitinėdamas užkliuvau už mauribrew'o.

    Atenuaciją pataisiau - 0,7
  • ExDigi

    2013 m. Vasario 26 d.
    MauriBrew maloniai nustebino - užsikūrė per 3-4 valandas nuo užpylimo, ir per 3 paras nustojo dirbt. Pasiekta 0.77 atenuacija.
    Dabar iškeliauja į +5 mielėms nusėsti, manau poros parų bus pakankamai.
Prisijungę aludariai