Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 18 d.

Parametrai

OG:
1.082
FG:
1.030
ABV:
6.7 %
IBU:
44
EBC:
56
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.650
Miuncheno salyklas 15.0 0.700
Amber 50.0 0.350
Special B 350.3 0.250
Cukrus su melasa 500.4 0.250
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.200
Kviečiai 3.0 0.200
CaraRed 40.0 0.200
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 17.0 10 60
Magnum 12.9 28 60
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor II gen. 80.0 63

Pastabos

Biržams 30 min baltymų pauzė prie 50 laipsnių, sudedam visus ir salinimas 80 min. 68 laipsnių temperatūroj.
07 31 FG 1.O31, ot.

Turiu tokį vertinimą:)
Old Ale - almost no foam, very little carbonisation. Nuts and sugar in the
aroma. Taste is sweet, brown-ale-ish. Malt, bread, sugar. Mellow. Easy to
drink.
Prisijungę aludariai