Receptas / Barzdonas
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 18 d.
Parametrai
OG:
1.082
|
|
FG:
1.030
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
56
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 5.650 | 72.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.700 | 9.0 | |
Amber | 50.0 | 0.350 | 4.5 | |
Special B | 350.3 | 0.250 | 3.2 | |
Cukrus su melasa | 500.4 | 0.250 | 3.2 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.200 | 2.6 | |
Kviečiai | 3.0 | 0.200 | 2.6 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 2.6 | |
7.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor II gen. | 80.0 | 63 |
Pastabos
Biržams 30 min baltymų pauzė prie 50 laipsnių, sudedam visus ir salinimas 80 min. 68 laipsnių temperatūroj.
07 31 FG 1.O31, ot.
Turiu tokį vertinimą:)
Old Ale - almost no foam, very little carbonisation. Nuts and sugar in the
aroma. Taste is sweet, brown-ale-ish. Malt, bread, sugar. Mellow. Easy to
drink.
07 31 FG 1.O31, ot.
Turiu tokį vertinimą:)
Old Ale - almost no foam, very little carbonisation. Nuts and sugar in the
aroma. Taste is sweet, brown-ale-ish. Malt, bread, sugar. Mellow. Easy to
drink.