Receptas / Kumpis
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 19 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
9.1 %
|
|
IBU:
135
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
1.47
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viskio salyklas, lengvai rūkytas durpėm | 8.0 | 5.000 | 99.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.050 | 1.0 | |
5.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.4 | 40 | 60 | |
Target (U.K.) | 11.4 | 40 | 40 | |
Target (U.K.) | 11.4 | 20 | 10 | |
Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos | 0.0 | 25 | 0 | |
125 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1028 | London Ale (starteris) | 500.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas:
~65-67°C - 60 min. + 4g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 20 min.
--> 89˚C - 5 min.
Išviso 120 min.
pH ~ 5,2
Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~20°C
Dėkui Maistrai už mieles.
~65-67°C - 60 min. + 4g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 20 min.
--> 89˚C - 5 min.
Išviso 120 min.
pH ~ 5,2
Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~20°C
Dėkui Maistrai už mieles.
Peckelis
2014 m. Sausio 7 d.Dainius
2014 m. Sausio 7 d.Pavyko užaugint mielių be jokių maišyklių iš poros mililitrų mielių pyrago.
Peckelis
2014 m. Sausio 8 d.Dainius
2014 m. Sausio 8 d.AJ
2014 m. Vasario 14 d.