Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 17 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
52
EBC:
28
IBU/OG:
1.04
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.100
      4.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 35 60
Tettnanger 5.0 25 60
Tettnanger 5.0 25 30
Tettnanger 5.0 25 20
Spalt Select 5.0 15 0
      125  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

64C, 60min.

Pirminė: 11 dienų, 18C
Antrinė: 18 dienų, 4C
Prisijungę aludariai