Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 17 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
52
EBC:
34
IBU/OG:
1.03
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.100
CaraRed 40.0 0.700
Skrudintas kviečių salyklas 900.7 0.150
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Perle 8.0 20 60
Spalt Select 5.0 50 60
Hallertau Mittelfruh 5.0 60 5
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

52C, 20min.
67C, 70min.

Pirminė: 15 denų, 16-18C.
Antrinė: 5 savaitės, 16C
Prisijungę aludariai