Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 17 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.009
ABV:
5.0 %
IBU:
45
EBC:
27
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.200
CaraCrystal 120.1 0.300
Aroma 150.1 0.100
Skrudintas kviečių salyklas 900.7 0.050
      4.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 25 60
Saaz 4.0 15 20
Hallertau Mittelfruh 5.0 15 15
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

66C, 60min.

Pirminė: 14 dienų, 15C
Antrinė: 2 dienos, 20C
Prisijungę aludariai