Receptas / Belgas rezervuotas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 11 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
8.1 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 6.000 | 85.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.400 | 5.7 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.300 | 4.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.300 | 4.3 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Hersbrucker | 3.0 | 80 | 60 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
3711 | French Saison | 2000.0 | 94 |
Pastabos
3711 | French Saison Starteris 2L
50C - 10min
66C - 90min
76C - 15min
50C - 10min
66C - 90min
76C - 15min
Lrytas1
2014 m. Kovo 4 d.Peckelis
2014 m. Kovo 4 d.Artis
2014 m. Kovo 4 d.Curkrumi belgai dažnai ir nori palengvinti sunkesnį kūną ir padidinti stipresnio alaus geriamumą.
Lrytas1
2014 m. Kovo 4 d.Lrytas1
2014 m. Gegužės 14 d.