Receptas / Belgas Saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.74
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 6.000 | 72.3 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 1.000 | 12.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 9.6 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 50.0 | 0.500 | 6.0 | |
8.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 60 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 40 | 15 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 60 | 0 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
3711 French Saison II karta | 200.0 | 100 |
Pastabos
50C 10min
65c 60min
72C 20min
76C 15min
65c 60min
72C 20min
76C 15min
Peckelis
2014 m. Vasario 28 d.Lrytas1
2014 m. Vasario 28 d.audryla
2014 m. Vasario 28 d.Griežtesnė sąlyga, kad priedų nedaugiau 40%... berods...
Lrytas1
2014 m. Gegužės 27 d.Lrytas1
2014 m. Gegužės 27 d.