Informacija

Kiekis:
48 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 27 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.000
ABV:
5.9 %
IBU:
33
EBC:
11
IBU/OG:
0.74
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Munich Dark salyklas 25.0 1.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.800
Konditerinis cukrus (rudas) 50.0 0.500
      8.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 60 60
Fuggle (U.K.) 5.0 40 15
Fuggle (U.K.) 5.0 60 0
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
3711 French Saison II karta 200.0 100

Pastabos

50C 10min
65c 60min
72C 20min
76C 15min

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Vasario 28 d.
    A saisonui kviečių salyklas gerai? Ar ne geriau būtų nesalykliniai?
  • Lrytas1

    2014 m. Vasario 28 d.
    Pataisiau, ačiū
  • audryla

    2014 m. Vasario 28 d.
    ...tinka tiek kviečiai, tiek kviečių salyklas. o dar geriau abu ;-)
    Griežtesnė sąlyga, kad priedų nedaugiau 40%... berods...
  • Lrytas1

    2014 m. Gegužės 27 d.
    Ui mielės krimstelėjo iki 1.000 :)
  • Lrytas1

    2014 m. Gegužės 27 d.
    Nebuvo kada pilstyti, tai daviau pastovėti pirminėje :)
Prisijungę aludariai