Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 28 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.007
ABV:
4.9 %
IBU:
34
EBC:
15
IBU/OG:
0.76
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 3.500
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.000
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 60
Summit 17.0 10 20
Sorachi Ace (Japan) 14.0 10 5
Sorachi Ace (Japan) 14.0 20 0
Sorachi Ace (Japan) 14.0 20 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 12.0 85

Komentarai

  • Lrytas1

    2014 m. Liepos 2 d.
    ir dar, tikriausiai mielės krimstels daugiau (1.002-1.004), efektyvumas gali gautis didesnis ir turėsi 6.5 ABV, kas mano manymu jau link pėrėboro :)
  • Klevas

    2014 m. Liepos 2 d.
    Nu max 5,5 ABV - manau normaliai. Dėl kūno - jo, gali būt, bet matyt rizikuosiu, nes kaip tik turiu medžiagas, kitaip vasarą saisono nepagersiu :)
  • Klevas

    2014 m. Liepos 2 d.
    Cukraus sausumui?
  • Peckelis

    2014 m. Liepos 2 d.
    Mano du centai. Jei nieko nekeiti salykluose, salinimą daryk 64C-62C, iškart kelk iki tekinino ir daug maž turės būti gerai. Miunchenas neišnyks, bet kūno neužsikelsi.
  • mkil

    2014 m. Liepos 3 d.
    Aš susidūręs su šiomis mielėmis, labai geros belgiško stiliaus mielės ir būtinai įdėk cukraus bent 200 g, palengvinsi kūną, nepasigailėsi:)
Prisijungę aludariai