Receptas / Rapolo Barzdos Saisonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.76
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.500 | 63.6 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 36.4 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Summit | 17.0 | 10 | 60 | |
Summit | 17.0 | 10 | 20 | |
Sorachi Ace (Japan) | 14.0 | 10 | 5 | |
Sorachi Ace (Japan) | 14.0 | 20 | 0 | |
Sorachi Ace (Japan) | 14.0 | 20 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 85 |
Lrytas1
2014 m. Liepos 2 d.Klevas
2014 m. Liepos 2 d.Klevas
2014 m. Liepos 2 d.Peckelis
2014 m. Liepos 2 d.mkil
2014 m. Liepos 3 d.