Receptas / Varėnos "Baltkalninis"
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 6.000 | 48.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 5.000 | 40.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 8.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 3.2 | |
12.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.0 | 20 | 30 | |
Tradition (German) | 5.8 | 30 | 15 | |
Džiovintos Apelsinų žievelės | 1.0 | 150 | 1 | |
Kalendra | 1.0 | 50 | 1 | |
250 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kalnapilio White Select | 300.0 | 79 |
AJ
2014 m. Balandžio 1 d.Linaz76
2014 m. Balandžio 1 d.Linaz76
2014 m. Balandžio 1 d.Susitinka du bičiuliai kaimo vakarėlyje:
-Ką čia geri ?
-Kokteilį "Mojito".
-Romas ir mėta ?
-Ne, degtinė ir krapai.
Peckelis
2014 m. Balandžio 1 d.Linaz76
2014 m. Balandžio 2 d.