Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 14 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.004
ABV:
7.4 %
IBU:
17
EBC:
10
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2015

    2015 m. gegužės 1 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Belgiški eliai

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 20.0 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir (German) 3.8 50 45
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale (II generacija) 300.0 93

Pastabos

50 C - 10 min
67 C - 60 min
78 C - 10 min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(2 balsai)

Komentarai

  • AJ

    2014 m. Rugpjūčio 13 d.
    Mhm, neteko man dar Saphir'o naudot. Bet įtariu, kad čia ne jie pirmu smuiku gros, o mielės :)
  • Peckelis

    2014 m. Rugpjūčio 13 d.
    Nu, bus matyti. Manau, maloniai nustebsi:)
  • Artis

    2014 m. Rugpjūčio 14 d.
    Man rodos labai gerai derės Saphir'as čia.
    Kažką panašaus irgi planuoju virtis :)
  • Artis

    2014 m. Rugpjūčio 14 d.
    O mielės į ką panašiausios? Gali palyginti su kokiomis pvz. WYEAST'o?
  • AJ

    2014 m. Lapkričio 1 d.
    Šitos mielės belgui labai tinka ypač prie aukštų temperatūrų. Ragauju netoli 3 mėn. alų, esu maloniai nustebintas :)
Prisijungę aludariai