Receptas / Vokėits
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 27 d.
Parametrai
OG:
1.030
|
|
FG:
1.002
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
4
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.150 | 46.9 | |
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 1.150 | 46.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.150 | 6.1 | |
2.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 2.2 | 10 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 2.2 | 10 | 15 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP630 Berliner Weisse Blend | 43.0 | 92 |
Pastabos
Vanduo 12+14 50 ciaupo/50 RO + 3g CaCl, 2 g gipso 0.3 druskos, 24 ml tekinimui.
Salinimas:
15 min 50C (6 ltr 57C);
50 min 58C (2 ltr 100C+4 ltr 58C, gal 6 ltr 72C);
1/2 dekokcija, kelti iki 64C 30 min;
kelti iki 76C, tekinti.
Salinimas:
15 min 50C (6 ltr 57C);
50 min 58C (2 ltr 100C+4 ltr 58C, gal 6 ltr 72C);
1/2 dekokcija, kelti iki 64C 30 min;
kelti iki 76C, tekinti.
Peckelis
2014 m. Rugsėjo 27 d.audryla
2014 m. Rugsėjo 27 d.null
2014 m. Rugsėjo 29 d.Peckelis
2014 m. Rugsėjo 29 d.Peckelis
2014 m. Spalio 5 d.