Receptas / ARV
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gruodžio 8 d.
Parametrai
OG:
1.094
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
9.5 %
|
|
IBU:
77
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.82
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 11.000 | 83.3 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 1.400 | 10.6 | |
BEST Black salyklas | 1151.9 | 0.300 | 2.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 901.7 | 0.300 | 2.3 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 160.1 | 0.100 | 0.8 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.0 | 0.100 | 0.8 | |
13.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) antra karta. | 400.0 | 77 |
Pastabos
Mash krano 33L vandens
65C - 90min
76C - 15min
Fermentacija 18C 1sav, 21C 1sav arba iki pabaigos.
65C - 90min
76C - 15min
Fermentacija 18C 1sav, 21C 1sav arba iki pabaigos.
Lrytas1
2014 m. Rugsėjo 29 d.Lrytas1
2014 m. Rugsėjo 29 d.Lrytas1
2014 m. Spalio 30 d.Lrytas1
2014 m. Spalio 31 d.Peckelis
2014 m. Spalio 31 d.