Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 8 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.014
ABV:
4.9 %
IBU:
20
EBC:
8
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
Kvietiniai dribsniai 4.0 1.850
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.700
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      5.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 14.0 10 70
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 10 15
Airiška kerpena 5.0 0 15
Saaz (Czech) 3.0 10 15
Ramunėlės 0.0 10 10
Apelsinų žievelės 0.0 40 10
Kalendra (grūsta) 0.0 15 10
Kalendra (grūsta) 0.0 15 0
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 11.0 73

Pastabos

Vanduo http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=J2XYG73

Prieš salinimą dribsnius verdam 20 min

Salinimas:
in -> 53°C
50°C - 30 min.
66°C - 80 min.
77°C - 15min -> out

Aeracija 20min (pompa, filtras, keraminis akmuo)

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.7

(2 balsai)

Komentarai

Prisijungę aludariai