Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. kovo 12 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.005
ABV:
7.1 %
IBU:
36
EBC:
46
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.340
BEST Vienna salyklas 6.0 1.000
Rugių salyklas 6.0 1.000
Chocolate rye malt 500.4 0.275
Sinamar 5003.8 0.033
      5.648

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Warrior 16.7 20 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 10 25
Mosaic 12.5 8 0
Simcoe 13.0 7 0
Juodieji pipirai 1.0 3 0
Galaxy 15.0 9 0
      57  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
NBS Belgian Saison 300.0 92

Pastabos

Salinimas 40/50/65/77 - 30/10/70/tekinam, pridėdami šokoladą. Prie 40 rugius ir Vieną.
Vanduo 17/18, 5 gr. gipso, 2 gr. druskos, 48/60 ml 10% f.r. salinimui/tekinimui + 65 ml į misą.

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Rugsėjo 28 d.
    Visiškai nevėlu:) A kur prabliema? Noriu tamsų ruginį saisoną pravirt, tai va ir prašom - nenaudok:DD
Prisijungę aludariai