Receptas / Baltyšius
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.10
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 2.500 | 46.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.500 | 46.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.7 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 4.5 | 12 | 60 | |
12 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citrinos cedra | 30.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
== PILTI Į DU FERMENTERIUS!!! KRAUSEN!!! ==
BREW MONK STEPS:
1. AUTO
- TEMP: 42
– POWER: 2500
– TIMER: 15
Beriamas Pilznerio salyklas ir visi dribsniai
GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]
2. AUTO
- TEMP: 52
- TIMER: 15
Beriamas kvietinis salyklas
3. AUTO
- TEMP: 61
- TIMER: 60
4. AUTO
- TEMP: 70
- TIMER: 30
5. AUTO
- TEMP: 78
- TIMER: 15
IŠKELIAMAS SALYKLAS, SUPILAMA 10 L 80˚ VANDENS
6. AUTO
- TEMP: 100
- TIMER: 60
SUDEDAMI APYNIAI
7. TIMER: 60 (PRIMINIMAS SUDĖTI CEDRĄ IR KALENDRĄ)
- POWER: 700
8. START
BREW MONK STEPS:
1. AUTO
- TEMP: 42
– POWER: 2500
– TIMER: 15
Beriamas Pilznerio salyklas ir visi dribsniai
GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]
2. AUTO
- TEMP: 52
- TIMER: 15
Beriamas kvietinis salyklas
3. AUTO
- TEMP: 61
- TIMER: 60
4. AUTO
- TEMP: 70
- TIMER: 30
5. AUTO
- TEMP: 78
- TIMER: 15
IŠKELIAMAS SALYKLAS, SUPILAMA 10 L 80˚ VANDENS
6. AUTO
- TEMP: 100
- TIMER: 60
SUDEDAMI APYNIAI
7. TIMER: 60 (PRIMINIMAS SUDĖTI CEDRĄ IR KALENDRĄ)
- POWER: 700
8. START
kiela
2018 m. Vasario 25 d.Zhiniukas
2018 m. Vasario 25 d.kiela
2018 m. Vasario 26 d.GiN
2018 m. Vasario 26 d.kiela
2018 m. Vasario 26 d.