Receptas / 3m3c salyklai
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 15 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 15 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
43
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.400 | 49.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 1.400 | 28.6 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.9 | 0.400 | 8.2 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.9 | 0.400 | 8.2 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.4 | 0.200 | 4.1 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.8 | 0.100 | 2.0 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 30 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 12.0 | 78 |
Pastabos
38C 15-30min. kuo tirštesnis mentalas.
stengtis kelti temperatūrą skiedžiant verdančiu vandeniu bei
kiekvienam žingsnyje galima papildomai atlikti 1/3 dekokcija dar ir temperatūros pakėlimui.
45C-50C 30min
64C 30min
69C 30min
iki 77C -->out
virimas 90-120min
mieles pradedam nuo 15C->10C ne daugiau 2 sav. pirminėje ,perpilam į antrinę karbonizuojam,mažinam po 1C laipsnį į dieną iki 0C -2C ir taip pereinam i lageriavimą nemažiau 4 sav.
stengtis kelti temperatūrą skiedžiant verdančiu vandeniu bei
kiekvienam žingsnyje galima papildomai atlikti 1/3 dekokcija dar ir temperatūros pakėlimui.
45C-50C 30min
64C 30min
69C 30min
iki 77C -->out
virimas 90-120min
mieles pradedam nuo 15C->10C ne daugiau 2 sav. pirminėje ,perpilam į antrinę karbonizuojam,mažinam po 1C laipsnį į dieną iki 0C -2C ir taip pereinam i lageriavimą nemažiau 4 sav.
Lrytas1
2017 m. Vasario 19 d.Peckelis
2017 m. Vasario 19 d.elis
2017 m. Vasario 19 d.AntaKalnietis
2017 m. Vasario 21 d.elis
2017 m. Gruodžio 21 d.Lager -2: sesijos prizininkas 3 vieta