Receptas / Džiazas-44
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. balandžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.69
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 4.200 | 84.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 8.0 | |
Rugių salyklas | 7.0 | 0.200 | 4.0 | |
CaraAmber salyklas | 70.1 | 0.100 | 2.0 | |
BEST Special X salyklas | 350.3 | 0.100 | 2.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos Derlingieji | 5.5 | 40 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 50 | 10 | |
Cascade (US) | 5.8 | 30 | 0 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 0 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
VERDANT IPA | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 20.0 g | Virimui | 5 min. |