Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
(49) Kaskada
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
16.5 ltr
OG:
1.052
FG:
1.012
ABV:
5.2 %
Pirminė fermentacija:
2012-05-01
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2012-05-13
Pastabos:
Fermentacija rūsyje prie 16C. Elių sezono rūsyje atidarymas. Pilstant skonis ir kvapas - daug žadantys. Labai skaidrus ir daug kurkulų.

Trys dienos po išpilstymo: kiek saldokas, bet skanus alus. Labai skanūs ir kvapnūs apyniai. Tikėtina, kad pabrandinus pasausės.

Dvi su puse savaitės po išpilstymo. Saldumas "atėjo" į tinkamą lygį, kartumas mano skoniui pats tas (nepratusiems prie apynių reikėtų mažiau). Apynių skonis superinis. Vienas iš geresnių virimų. Reikia tik pagalvoti apie filtrą gumuliukams, naudojant kerpeną, nes su kerpena alaus skaidrumas - tobulas.
Prisijungę aludariai