Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.010
ABV:
6.3 %
IBU:
29
EBC:
8
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas00 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Brewer's Gold (UK) 4.5 26 60
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3278: Belgian Lambic Blend 6.0 83

Pastabos

Turbid mash. 1 metai fermenteryje. Buteliuose bandysiu išlaikyti dar 2 metus.

Komentarai

  • Peckelis

    2017 m. Gruodžio 11 d.
    Bus gerai. Reiktų apie 3.5 su kauliukais min. trims mėnesiams, bet bus gerai ir taip. Neįsivaizduojamą kiekį kartų geriau už kai kuriuos "kriek".
  • Zylė

    2018 m. Sausio 3 d.
    Įtariu bėdelę. 2017.12.14 pusę gėrimo užpyliau ant šaldytų vyšnių, aišku nepamąsčiau, kad temperatūra nukris iki +2°C. Iki šiol prie +20°C niekas nevyksta. Kas patyręs gal papasakotumėte ar kaip nors reiktų padėti, ar palikti ramybėje, ar jau išpilti?
  • Gytis

    2018 m. Sausio 3 d.
    O kas turėtų vykti?  Mielės gal nedidelį šoką gavo, bet tikrai turėjo išgyventi, jeigu užšalusios nebuvo.
  • Peckelis

    2018 m. Sausio 3 d.
    Geras Gyčio klausimas. Tikrai, o kas turėtų vykti? Tavo klausimų eilėje - antras variantas. Palik ramybėje bent iki pavasario. Kalendorinio. Viskas ten vyksta - Pediococcus audringų susitikimų su fruktoze neorganizuoja :)
  • Zylė

    2018 m. Sausio 3 d.  
    Pagal alsuoklį, slėgis fermenteryje nepakito. Nei biškio. Palieku iki pavasario. Kalendorinio.
Prisijungę aludariai