Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 7 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.013
ABV:
7.0 %
IBU:
30
EBC:
15
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.800
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.600
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.400
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.200
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 28 60
Magnum 13.0 23 15
      51  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Svarainiai 1.0 kg Virimui 60 min.
Svarainiai 0.5 kg Virimui 15 min.
Svarainiai 0.8 kg Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Pagal Sheoak Quince Saison

Boil the 10 quinces (~1kg) separately in a pot covered completely with water. Boil for 60 minutes or until quinces are soft and liquid has reduced by half. Strain the quinces and add the liquid to the boil at 15 with the peel of 5 (~0,5kg) quinces.

After primary, rack off onto the following; Boil 8 cored quinces (~0,8kg) and reduce by half, cool and add liquid and boiled quinces to secondary for 30 days


Paskaičiuotapagal tai, kad 1 svarainis ~100g.

Komentarai

  • DzWu

    2021 m. Kovo 7 d.
    Ir kaip gavosi?
  • Crazyte

    2021 m. Kovo 11 d.
    Taip rankos ir nepriėjo prie šito recepto

Prisijungę aludariai