Receptas / Mango IPA #2
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. balandžio 7 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.64
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 3.600 | 50.7 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 42.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 7.0 | |
7.100 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M44 US West Coast | 20.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mango tyrė | 1000.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
H2O 24 + 13
RO 7,2L
CaSO4 - 3g
Epsom - 2g
NaCl - 3g
75% Phosphoric - 5ml
Mash 65°C - 60min
Boil 60min
RO 7,2L
CaSO4 - 3g
Epsom - 2g
NaCl - 3g
75% Phosphoric - 5ml
Mash 65°C - 60min
Boil 60min