Receptas / Septyni
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 21 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 50.0 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.800 | 38.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.500 | 5.0 | |
Naminis biskvitinis salyklas | 75.1 | 0.250 | 2.5 | |
Skrudintas 5 dribsnių mišinys | 30.0 | 0.250 | 2.5 | |
Alutekso karamelinis salyklas | 230.2 | 0.100 | 1.0 | |
Lengvai parūkytas pilsnerio salyklas | 15.0 | 0.100 | 1.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 40 | 60 | |
Šalto salinimo misa | 0.0 | 5000 | 20 | |
5040 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 22.0 | 73 |
Pastabos
Visi salyklai ir grūdai, išskyrus Miuncheno ir pilsnerio salyklus, iš vakaro užpilami 5 l kambario temperatūros virinto vandens ir paliekami ~12-16h.
Miuncheno+pilsnerio salinama paprastai. Nutekinta misa užverdama. Iki virimo pabaigos likus 20 min. supilama šalto salinimo misa.
Miuncheno+pilsnerio salinama paprastai. Nutekinta misa užverdama. Iki virimo pabaigos likus 20 min. supilama šalto salinimo misa.
Peckelis
2013 m. Balandžio 21 d.pofke
2013 m. Balandžio 22 d.pofke
2013 m. Balandžio 22 d.Peckelis
2013 m. Balandžio 22 d.pofke
2013 m. Balandžio 22 d.Planuoju šitą alų virti po dviejų savaičių, tai kai bus rezultatai, tikrai parašysiu.