Receptas / 3068
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
53 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugpjūčio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 10 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 6.000 | 63.2 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.500 | 36.8 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 10.3 | 15 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 15 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen | 12.0 | 75 |
julius47
2015 m. Rugsėjo 13 d.Starteris padėjo?
DonVytautas
2015 m. Rugsėjo 14 d.julius47
2015 m. Rugsėjo 14 d.Po fermentacijos gal surink mieles. Dar man pačiam gal reiktų išvirti vėl su šitom mielėm:)
DonVytautas
2015 m. Rugsėjo 14 d.julius47
2015 m. Rugsėjo 14 d.