Maišas salyklo: Rudens gėrybės

2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis, 18:00

Projektas "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) skelbia atvirą, geriausio/skaniausio alaus su vaisiais, prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis konkursą.

Projektas "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) skelbia atvirą, geriausio/skaniausio alaus su vaisiais, prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis konkursą.

Dalyvauti gali visi verdantys alų, įskaitant ir komercinius bravorus. Pagrindinė sąlyga: receptas turi būti paskelbtas viešai, internetiniame puslapyje www.atvirasalus.lt, prieš pateikiant alų konkursui.

Alus, kurio alkoholio koncentracija viršija 9.5 % nebus priimamas.

Prizas: nugalėtojui atiteks maišas "bazinio" salyklo (pasirinktinai) iš "SavasAlus" asortimento:
http://www.savasalus.lt/lt/salyklas/salyklas/paprastas-salyklas-bazinis.html

Komisija: 3 nariai iš projekto "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) ir 3 nariai atsitiktiniai, nieko bendro su aludaryste neturintys asmenys.

Alų reikia pateikti iki 2013 metų spalio 31 dienos. Rezultatai bus paskelbti iki 2013 gruodžio 1 dienos.
Pateikiamas vienas litras alaus nepaženklintoje taroje (t.y. be etikečių, užrašų ant kamštelių ir pan.)
Vienas aludaris gali pateikti daugiausiai 2-jų skirtingų rūšių alų.

Alus pateikiamas internetinei parduotuvei "Savas Alus". Kartu su alumi būtina pateikti popieriaus lapelį su šia informacija:
  • Naudotojo vadas atvirasalus.lt sistemoje
  • Recepto identifikacinis numeris *
* kaip sužinoti recepto identifikacinį numerį? Naršyklėje atsidarykite savo receptą ir adreso laukelyje matysite jo adresą, pvz.:
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1726-bravo
Identifikacinis numeris tai skaičius einantis po "/receptas/", šiuo atveju tai 1726

Konkursą koordinuoja Tomas Žeimys. Su juo galima derinti visas detales, klausti jei kas neaišku.

Pastaba: Jei susirinks pakankamas dalyvių kiekis, organizatorių sprendimu alus su vaisiais/uogomis gali būti perkeliamas į atskirą kategoriją kurios nugalėtojui būtų suteiktas atskiras (analogiškas) prizas.

Komentarai

  • abugalis

    2013 m. Spalio 31 d.
    Galima vėluoti? Pirmadienį paduoti? Nes nėra kam atvežti anksčiau...
  • Admin

    2013 m. Spalio 31 d.
    Pirmadienį (04.11.2013) apie 15:00 paskutinis paėmimas iš SavasAlus.
    Jei iki to laiko suspėjat, viskas OK. Jei ne, beliks kaltint tik patį save :-)
  • Peckelis

    2013 m. Lapkričio 4 d.
    Klausimas gal ir per ankstyvas, bet įdomu, kiek susirinko norinčių save patikrinti ir savo alų tarp kitų palyginti. Registravęsi 15, ko gero, ne baigtinis skaičius? Ir tiek yra puiku. Reikia tokio (ar kitokio) konkurso kolegoms pasivaržyt. O daugiau dalyvių - tik geriau (nebent organizatoriai velniuojasi).
  • Tomas Žeimys

    2013 m. Lapkričio 4 d.
    Truputį palaukim... :)
    Savaitės bėgyje turėtų būti jau ir sąrašai su rezultatais.
  • Tomas Žeimys

    2013 m. Lapkričio 7 d.
    12 aludarių pateikė 14 vnt alaus. Vienas iš jų gali būti diskvalifikuotas dėl ne pilnai pateiktos informacijos. Tad jei kas bendraujate su Jakučiu - pasukite ir paprašykite, kad paštą pasitinkrintų, nes matau jis jau gan senokai prie sistemos neprisijungęs. Atskiros kategorijos vaisiniam alui nedarysime, nes jų mažuma. Degustacija šeštadienį, rezultatai - sekmadienį.
Prisijungę aludariai