Įvykis / Maišas salyklo: Rudens gėrybės
Maišas salyklo: Rudens gėrybės
2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis, 18:00Projektas "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) skelbia atvirą, geriausio/skaniausio alaus su vaisiais, prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis konkursą.
Projektas "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) skelbia atvirą, geriausio/skaniausio alaus su vaisiais, prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis konkursą.
Dalyvauti gali visi verdantys alų, įskaitant ir komercinius bravorus. Pagrindinė sąlyga: receptas turi būti paskelbtas viešai, internetiniame puslapyje www.atvirasalus.lt, prieš pateikiant alų konkursui.
Alus, kurio alkoholio koncentracija viršija 9.5 % nebus priimamas.
Prizas: nugalėtojui atiteks maišas "bazinio" salyklo (pasirinktinai) iš "SavasAlus" asortimento:
http://www.savasalus.lt/lt/salyklas/salyklas/paprastas-salyklas-bazinis.html
Komisija: 3 nariai iš projekto "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) ir 3 nariai atsitiktiniai, nieko bendro su aludaryste neturintys asmenys.
Alų reikia pateikti iki 2013 metų spalio 31 dienos. Rezultatai bus paskelbti iki 2013 gruodžio 1 dienos.
Pateikiamas vienas litras alaus nepaženklintoje taroje (t.y. be etikečių, užrašų ant kamštelių ir pan.)
Vienas aludaris gali pateikti daugiausiai 2-jų skirtingų rūšių alų.
Alus pateikiamas internetinei parduotuvei "Savas Alus". Kartu su alumi būtina pateikti popieriaus lapelį su šia informacija:
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1726-bravo
Identifikacinis numeris tai skaičius einantis po "/receptas/", šiuo atveju tai 1726
Konkursą koordinuoja Tomas Žeimys. Su juo galima derinti visas detales, klausti jei kas neaišku.
Pastaba: Jei susirinks pakankamas dalyvių kiekis, organizatorių sprendimu alus su vaisiais/uogomis gali būti perkeliamas į atskirą kategoriją kurios nugalėtojui būtų suteiktas atskiras (analogiškas) prizas.
Dalyvauti gali visi verdantys alų, įskaitant ir komercinius bravorus. Pagrindinė sąlyga: receptas turi būti paskelbtas viešai, internetiniame puslapyje www.atvirasalus.lt, prieš pateikiant alų konkursui.
Alus, kurio alkoholio koncentracija viršija 9.5 % nebus priimamas.
Prizas: nugalėtojui atiteks maišas "bazinio" salyklo (pasirinktinai) iš "SavasAlus" asortimento:
http://www.savasalus.lt/lt/salyklas/salyklas/paprastas-salyklas-bazinis.html
Komisija: 3 nariai iš projekto "Atviras alus" (www.atvirasalus.lt) ir 3 nariai atsitiktiniai, nieko bendro su aludaryste neturintys asmenys.
Alų reikia pateikti iki 2013 metų spalio 31 dienos. Rezultatai bus paskelbti iki 2013 gruodžio 1 dienos.
Pateikiamas vienas litras alaus nepaženklintoje taroje (t.y. be etikečių, užrašų ant kamštelių ir pan.)
Vienas aludaris gali pateikti daugiausiai 2-jų skirtingų rūšių alų.
Alus pateikiamas internetinei parduotuvei "Savas Alus". Kartu su alumi būtina pateikti popieriaus lapelį su šia informacija:
- Naudotojo vadas atvirasalus.lt sistemoje
- Recepto identifikacinis numeris *
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1726-bravo
Identifikacinis numeris tai skaičius einantis po "/receptas/", šiuo atveju tai 1726
Konkursą koordinuoja Tomas Žeimys. Su juo galima derinti visas detales, klausti jei kas neaišku.
Pastaba: Jei susirinks pakankamas dalyvių kiekis, organizatorių sprendimu alus su vaisiais/uogomis gali būti perkeliamas į atskirą kategoriją kurios nugalėtojui būtų suteiktas atskiras (analogiškas) prizas.
abugalis
2013 m. Spalio 31 d.Admin
2013 m. Spalio 31 d.Jei iki to laiko suspėjat, viskas OK. Jei ne, beliks kaltint tik patį save :-)
Peckelis
2013 m. Lapkričio 4 d.Tomas Žeimys
2013 m. Lapkričio 4 d.Savaitės bėgyje turėtų būti jau ir sąrašai su rezultatais.
Tomas Žeimys
2013 m. Lapkričio 7 d.