Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. spalio 26 d.

Parametrai

OG:
1.024
FG:
1.007
ABV:
2.2 %
IBU:
25
EBC:
5
IBU/OG:
1.04
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 2.400
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.200
CaraPils salyklas 4.5 0.100
      2.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 11.8 10 60
Nugget 11.8 10 20
Willamette 5.0 10 5
Willamette 5.0 10 0
Saaz (CZ) 4.0 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 12.0 70

Pastabos

Gaminamas nealkoholinis alus salinant 82-86 laipsnių temperatūroje pagal rekomendacijas

Kas gavosi: gana aukštas alkoholio kiekis, netoli 2%. Kūno nesijaučia.
Iš mano patirties - tradiciškai pagamintas ir po to nugarintas nepalyginamai geresnis.
Prisijungę aludariai